top of page

Сходи на металевих косоурах

Сходи на металевих косоурах мають багато варіантів комплектації в залежності від типу конструкції, способів кріплення тощо

За метр підйому по вертикалі

₴ 50'000

З чого складається ціна на сходи.

Сходи на металевих косоурах мають багато варіантів комплектації. Відрізняються за:

  • типом конструкції (відкриті або закриті);

  • способом кріплення сходинки й косоура;

  • конфігурацією тощо.

Все це впливає на розрахунок ціни сходів на косоурах. Косоури для сходів виготовляються: зі швелера, з кутника, з профільної труби, з листового металу тощо. Металеві косоури є зварними конструкціями. Є косоури призначені для подальшої обшивки деревиною, є косоури, на яких встановлюють тільки сходинки та огородження. Звичайно, що кожну модель потрібно прораховувати окремо. Але усі моделі сходів на косоурах об'єднує здатність заощадити власнику кошти.

Наша компанія пропонує розбавити монтаж сходів на металевих косоурах на дві частини. Спочатку замовник оплачує 70% вартості сходів і отримує шпакльований та ґрунтований металокаркас з монтажем. Після монтажу будівельники кладуть на каркас чорнові сходинки, які дозволяють безпечно пересуватися між поверхами. Після завершення всіх робіт ми фарбуємо каркас і монтуємо вже оплачені готові сходинки та огородження.

Це дуже зручна схема оплати. Крім того, замовник має справу з одним підрядником від якого знає чого чекати та який надає гарантію на всі сходи в цілому.

bottom of page