top of page

Відповімо на усі ваші питання

Приділивши більше уваги питанням щодо сходів на нашому сайті можна зекономити кошти, час та нерви.

  • instagram
  • social (1)
  • pinterest

Визначаємо хто такий порядний підрядник сходів

Оновлено: 28 черв. 2023 р.

Кожна доросла людина впродовж життя зустрічала шарлатанів або відвертих аферистів, після яких залишається неприємний осад в душі та дірка в гаманці. Ми розділили їх на декілька видів:

  • Відверті аферисти. Ті, хто беруть попередню оплату та зникають. Ми зустрічали таких. Зі штатом симпатичних співробітниць, офісом в центрі Києва, вони не виробляють нічого з того, що продають.

  • Переоцінка сил. Зазвичай ці люди частково розуміються на металоконструкціях. Розказують, що справжні фахівці. Беруть попередню оплату, але зрозумівши, що замало досвіду аби виконати таку роботу, звертаються до професіоналів, у яких ціна вища (відповідна до видатків на виробництво + прибуток). Вам пощастить, якщо ці хлопці повернуть вам гроші. Навіть якщо, вони зроблять вам складові до сходів, до монтажу може і не дійти. Залишать купу брухту й "до побачення".

  • "Фірма рога та копита". Якість роботи в таких "виробників" до того низька, що ніхто з вами не підпише притомного договору. Про креслення годі й казати. Все, що зв'язує замовника та "підрядника", це номер телефону, що змінюється занадто часто.


То ж як замовнику не потрапити в халепу?


  • Порядний підрядник сходів має свій сайт. Це свідчить про системний та довготривалий підхід до своєї справи. Принаймні гарантія виробника не пустий звук. Визначну роль у формуванні враження щодо підрядника відіграє його інтернет репутація. У пошукові системі поруч з ім'ям виробника пишемо такі слова як "шахраї" тощо. Якщо за підрядником тягнеться неприємний слід, ви його знайдете. Це порада з особистого досвіду дописувача.

  • Уважно ознайомтесь з договором підрядника. Перевірте його за ідентифікаційним кодом, що повинен бути у реквізитах, чи є він чинним підприємцем.

  • Якщо підрядник називає себе виробником, то мусить мати виробництво. Замовник може приїхати на виробництво задля знайомства або контролю виконання замовлення.

  • Пам'ятайте! Договір нічого не вартий без креслень сходів.

  • Будьте уважні до забіжних сходинок, якщо такі передбачені у сходах.

Зауважимо, що відсутність договору робить вас неозброєними перед непорядними підрядниками. Сподіваємося, що з відвертими шахраями після всього вищесказаного ви не зв'яжетеся. Та якщо у вас є договір, ви принаймні можете звернутися до держ. органів.


Тож що ми хотіли донести до читача цим дописом?


Ми вважаємо, що кваліфікація та порядність у підрядника мають стояти на першому місці. Бажаємо вам зустрічати саме таких підрядників як ми :)



2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Ціни на сходи від різних виробників

Що треба знати замовнику, аби порівняти ціни на сходи у різних виробників. Для порівняння цін у різних виробників замовник має розуміти, що входить в ціну того чи іншого виробника. Одразу треба з'ясув

bottom of page