top of page

Відповімо на усі ваші питання

Приділивши більше уваги питанням щодо сходів на нашому сайті можна зекономити кошти, час та нерви.

  • instagram
  • social (1)
  • pinterest

Правила експлуатації сходів

Оновлено: 27 черв. 2023 р.

З нашими порадами ваші сходи довгий час будуть як нові Запорукою гарного зовнішнього вигляду та тривалого використання сходів є дбайливе ставлення до них. Звертаємо увагу на деякі правила експлуатації сходів:

  1. Лакофарбове покриття боїться прямих сонячних променів. Покриття вигорає.

  2. Відстань до нагрівальних приладів має бути не менше 1 метра.

  3. Температурні коливання у приміщенні мають бути у межах від +15 °C до +30 °C. Тривалий вплив температури поза цих меж, або значні різкі перепади температури призводять до деформації деревини.

  4. Розміщення поблизу сходів водойм таких як акваріуми, водограї тощо призводить до деформації деревини.

  5. Під час ремонтних робіт у приміщенні зі сходами вологість повітря не повинна перевищувати 60%. На лаковані поверхні не можна залишати краплі вологи, бо можуть утворитися плями, які потребуватимуть реставрації.

  6. Для очищення сходових поверхонь доцільніше використовувати м'які, ледь вогкі тканини такі, як фланель тощо. Виробник сходів має надати вичерпну інформацію стосовно догляду саме за вашим покриттям. Ми, як виробник, не радимо застосовувати засоби, до складу яких входить віск. Передусім сходинки стануть слизькими, а по-друге, під час реставрації сходів віск заважатиме ремонту фрагмента сходинки. Доведеться розбирати цілий сходовий вузол, знімати пошкоджений елемент, везти на виробництво і т.д. Це дорого і забагато клопоту.

  7. Не можна пересуватися по сходах в брудному взутті з абразивними часточками на підошвах. Під час ремонту в приміщенні лаковані поверхні слід застелити гофрокартоном та обгорнути стретч-плівкою. Багато подряпин залишається після клінінгових послуг.


Відро з мийними засобами
Прибирання сходів

15 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Ціни на сходи від різних виробників

Що треба знати замовнику, аби порівняти ціни на сходи у різних виробників. Для порівняння цін у різних виробників замовник має розуміти, що входить в ціну того чи іншого виробника. Одразу треба з'ясув

bottom of page