top of page

Відповімо на усі ваші питання

Приділивши більше уваги питанням щодо сходів на нашому сайті можна зекономити кошти, час та нерви.

  • instagram
  • social (1)
  • pinterest

Обираючи сходи

Оновлено: 28 черв. 2023 р.

Сходи та інтер'єр Обираючи сходи для своєї оселі ми радимо звернути увагу на такі особливості:

  • Чи має ваш проєкт прогін? Як правило у будинках передбачається сходова клітка (прогін), що дозволяє проєктувати громіздкі сходи з будь-якого матеріалу (дерево, бетон тощо). Але в багаторівневих квартирах прогін не передбачений. Тому для квартир підходять візуально легші конструкції без підсходинок, зі скляними огородженнями.

  • Чим темніші сходинки (і підлога до речі теж) тим більше бруду та подряпин буде на них видно. А якщо темні сходинки з підсвітленням, то прибирання сходів раз на день вам гарантовано.

  • Уявіть, що зі сходами, які ви обрали вам жити принаймні 20 років. Тож обирайте більш сучасні моделі не перевантажені дешевими кованими елементами тощо. Краще проконсультуйтеся у наших спеціалістів, які доберуть пристойний варіант.

Бетонний марш обшитий деревом
Сходи в будинку

На чому можна зекономити?

Ціна сходів складається з багатьох складових:

  1. Вартість проєктної документації. Навіть якщо ви маєте готовий проєкт сходів досвідчений виробник завжди розробляє власний проєкт з кресленнями, специфікаціями тощо. Ми не радимо економити на кресленнях. Ми радимо прискіпливо ознайомитися з цією документацією, бо це може заощадити ваші кошти та зберегти ваші нерви.

  2. Вартість матеріалів. Насправді вартість матеріалів не така вже і велика в порівнянні з іншими витратами. Втім вартість матеріалів залежить від їх якості. Наприклад дошка з різною вологістю має різну ціну оскільки на процес сушіння теж витрачаються кошти. Хоча волога дошка і буде дешевша за суху, наслідком використання вологої деревини стане деформація дерев'яних складових сходів (особливо сходинок та сходових майданчиків) після монтажу.

  3. Кількість та якість робіт. Щодо кількості робіт, це як з автомобілем. Маємо базову комплектацію без якої сходи будуть функціонувати за призначенням. Також маємо опції, завдяки яким сходи набувають естетики, сучасного вигляду, перешкоджають швидкому моральному старінню вашого інтер'єра. Існують опції, без яких ваші сходи будуть виконувати всі функції, окрім естетичних: шпаклювання металевого каркаса; ґрунтування металевого каркаса; шліфування металевого каркаса; обшивка торця перекриття; додаткові балясини.

  4. Транспортні видатки та пальне. Можна зекономити на транспортних видатках, якщо буде чітко організований будівельний процес і не буде додаткових виїздів виробника на об'єкт.

  5. Витрати виробника на оренду, податки, заробітну платню, електроенергію та багато чого ще. Без коштів на ці витрати не буде працювати бізнес.

  6. Прибуток. Не підлягає скороченням оскільки без нього займатися бізнесом марно.



Тож на чому можна заощадити? Багато наших клієнтів схиляються до простіших варіантів конструкції сходів, які вимагають менших трудовитрат. Тим більше, що зараз в моді мінімалізм.



7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Ціни на сходи від різних виробників

Що треба знати замовнику, аби порівняти ціни на сходи у різних виробників. Для порівняння цін у різних виробників замовник має розуміти, що входить в ціну того чи іншого виробника. Одразу треба з'ясув

Гарантія на сходи та огородження від Ягер

Сходи це набір складників та робіт на які наша компанія надає різні гарантійні терміни. Гарантія на сходи надається з дати підписання акта приймання робіт. Лакофарбове покриття 1 рік за умови дотрим

bottom of page